Veinge MCK logga

Medlemskap hos oss

Bli medlem

Välkommen som medlem i Veinge MCK

Här kan alla bidra till föreningens fortlevnad och utveckling av sporten som vi har gemensamt. Kom med i en trivsam förening, du med!

Sammanfattning för vad du som medlem förväntas bidra med

  • Minst 2 poäng ska komma från att ha varit träningsansvarig.Ett grundkrav i medlemsskapet är att vara träningsansvarig som krävs av medlemmen oavsett om man innehar träningskort eller ej.
  • Obligatorisk närvaro (gäller förare som vill köra KM:et) de timmarna innan KM vi arbetar för att få vara med och köra. 1 poäng/tillfälle.
  • 12 poäng för 2 eller fler förare i samma medlemskap och 6 poäng för enskilda förare per kalenderår krävs för att få gratis träningskort nästkommande år.
  • Alla på samma adress har rätt till träningskort om hushållet har tjänat in tillräckligt med poäng.
  • När föreningen arrangerar tävlingar förväntas du som medlem att medverka då det är viktiga evenemang för fortlevnaden.
  • Olika frivilliga intressegrupper med mer specifika områden finns också för den som vill bidra lite extra och har möjlighet att samla ytterligare poäng.

OBS! Särskilda bestämmelser för förare som ej fyllt 18 år:


För förare som ej fyllt 18 år (oavsett om man har licens eller ej) ska även vårdnadshavare vara medlem i Svemoansluten klubb och vara inskriven i föreningens medlemsregister i IdrottOnline.


Därför måste även vårdnadshavare skrivas in som familjemedlem.

Befintliga medlemmar

Betalning av medlemsavgift görs i Idrott Online


Logga in på din profil i Idrott Online, länk här.
I varukorgsymbolen överst på sidan ser du om du har avgift att betala. Klicka in där och betala dina avgift.

Glöm inte att uppdatera dina adressuppgifter


Det är avgörande för kontakt mellan klubben och dig att dina kontaktuppgifter i medlemsregistret stämmer.

Meddela gärna intresseområde


Inom valt intresseområde kan ni engagera er för föreningens utveckling och underhåll, vilket också är möjlighet för att samla poäng till träningskort. Att hjälpas åt skapar gemenskap!